Onze ambassadeurs

Ontdek de verhalen van onze gepassioneerde ambassadeurs die enthousiast gebruik maken van de Subliner. Laat je inspireren door hun ervaringen en ontdek de onmiskenbare waarde die zij in ons product zien.

 

Laura Zwart

Grand Prix dressuuramazone Laura heeft een bewezen staat van dienst in de competitieve wereld van de dressuur. In haar eigen stal traint ze (jonge) dressuurpaarden, zowel van haarzelf als van anderen. Haar opmerkelijke prestaties in de topsport van de dressuur onderstrepen haar toewijding aan excellentie en haar vermogen om onder druk te presteren. Ze is een grote fan van de Subliner en gebruikt deze zowel tijdens haar trainingssessies als tijdens wedstrijden.

Femke van Rooij

Deze veelzijdige dressuuramazone traint en rijdt naast haar eigen paard, Bliss, ook de mooie fries Cornelis, ook wel Corrie. Een gepassioneerde amazone die haar hele leven in het teken van paarden heeft gesteld. Buiten haar indrukwekkende ruiterprestaties is ze ook aspirant Orun-instructeur en werkt zij als manager op een manege in de regio Eindhoven. Onze samenwerking is gebaseerd op haar toewijding aan het welzijn van haar paarden en haar ambitie als wedstrijdruiter.

Lise van Nifterik

Lise is een ervaren en getalenteerde ruiter, bedreven in zowel dressuur als springen. Daarnaast is ze ook een Orun 2-instructeur, met als doel het beste uit zowel paard als ruiter te halen. De samenwerking ontstond toen ze het prototype van het springmodel voor ons wilde testen. Lise werd snel een grote fan en ging het dressuur model ook gebruiken.

Aimee Gerritsen

Geen enkele discipline is te veel voor Aimee. Ze rijdt dressuur, springt, heeft aan western rijden gedaan en rijdt af en toe een cross-country parcours. Ze is enorm veelzijdig en heeft de Subliner op verschillende paarden uitgeprobeerd. Ze gebruikt de Subliner vooral bij wedstrijden om haar witte zadeldek schoon te houden.

Esther Arendse

Esther is een nationale dressuurruiter, rij-instructeur en eigenaar van pension- en trainingsstal en fokkerij Stal Stammerland. Ze stelt altijd het welzijn van paarden voorop. Naast de dagelijkse verzorging en training van paarden, was ze bereid om de Subliner® voor ons te testen. We hebben zorgvuldig geluisterd naar haar kritische meningen en feedback, zodat de Subliner aan alle eisen voldoet. Tot op de dag van vandaag gebruikt ze de Subliner nog steeds met plezier dagelijks.

Chat openen
💬 Heb je een vraag?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen? App me gerust en dan probeer ik zo snel mogelijk te antwoorden.