Hoe het begon ...

“In een tijd dat ik wat minder energie had begon ik me steeds meer te ergeren aan vieze zadeldekjes. Ik vond het lastig om ze goed schoon te maken en teveel gedoe, maar ik wilde voor mijn verzorgpaard toch een schoon zadeldek gebruiken. In de markt was niets te vinden wat voldeed aan mijn wensen. Dit bracht me op het idee om een product te ontwikkelen dat het probleem oplost”.

Net als veel ruiters begon ze op jonge leeftijd met paardrijden. Paarden zijn een constante aanwezigheid in haar leven geweest. Hoewel ze nooit haar eigen paard heeft gehad, had ze in de loop der jaren het voorrecht om op veel paarden van anderen te rijden en voor hen te zorgen. Daarnaast heeft ze als groom gewerkt in de dressuur- en springwereld, als ranch medewerker in Montana en als groom voor een pensionstal gespecialiseerd in rijtuigen. Vanwege haar passie voor auto’s heeft ze een groot deel van haar leven in de auto-industrie doorgebracht. Levensgebeurtenissen hebben haar in staat gesteld om andere keuzes te maken. De passie voor paarden heeft haar ertoe gedreven om als ondernemer iets te creëren dat niet alleen functioneel is, maar ook het welzijn van het paard bevordert en gemak biedt aan de ruiter.

De geschiedenis van de Subliner®

2018

Door zelf voortdurend met het probleem geconfronteerd te worden na het rijden, ontstond het idee voor een zadeldek. Om te bepalen of er ook interesse van anderen zou zijn, heb ik letterlijk een enquête opgesteld in de zadelkamer van de stal voor marktonderzoek.

2019 & 2020

Na uitgebreid onderzoek naar de materialen waaraan de Subliner moest voldoen, vonden we de eerste fabriek. De eerste prototypes werden verzonden en door ons team getest. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Uiteindelijk was het laatste prototype veelbelovend.

2021

Door de pandemie raakten we het contact met de fabriek kwijt, dus gingen we op zoek te gaan naar een andere fabrikant, dit keer één met een goede reputatie in de paardensportindustrie.

2022

De nieuwe Subliner wordt opnieuw geproduceerd en getest. Het team gebruikt de Subliner tijdens bos- en strandritten, evenals voor dressuurwedstrijden en diverse trainingssessies. Na enkele aanpassingen wordt de Subliner goedgekeurd en gaat in productie.

2023

De Subliner is een feit en wordt gelanceerd tijdens de voorjaarsbeurs van EquiDay.

Reviews

“Ideaal”

De ideale oplossing om dekjes schoon te houden!!

~ S. Gepkens ~        De Zadelfitservice

 

“Heel blij met mijn aankoop!”

Guinness verhaard in het voorjaar altijd zo erg, mijn dekjes zitten normaal onder de haren, zomers onder het zweet. Door deze Subliner heb ik schone dekjes! De Subliner vangt de haren en het zweet op 😉 de haren zitten niet vast in de Subliner zoals bij je dekjes dus het is er ook heel makkelijk weer uit te halen en te wassen. De Subliner valt ook mooi onder je dekje waardoor je hem niet ziet uitsteken, en door de grip aan de bovenkant verschuift die ook niet! Top voor je witte dekjes op wedstrijden. Ik raad het zeker aan!!

~ Ellen ~

“Super!”

Mijn paard is gevoelig voor wondjes dus een schone onderlaag op zijn rug is van groot belang. En het is ook nog eens makkelijk te wassen. “

~ Ellis ~ 

 

“Goed idee”

Ik heb het een paar weken mogen testen en ik ben verrast hoe goed de Subliner blijft zitten en mijn mooie dekje schoon blijft. Heel blij mee.

~ Esther ~

 

“Makkelijk”

“Mijn witte wedstrijddek blijft nu ook echt wit dankzij de Subliner. Wel zo makkelijk voor de volgende wedstrijd.

~ Aimee ~

Chat openen
💬 Heb je een vraag?
Hoi! Kan ik je ergens mee helpen? App me gerust en dan probeer ik zo snel mogelijk te antwoorden.